Někdy se sama sebe ptám,
co ještě v srdci svém objevím
Odpovědi ve vlnách času hledám,
v životě plném otázek bez konce
V duši mé vyprahlé melodie rezonují,
ve stínu minulosti a touhy se s realitou spojují
Na stezce osudu odvážné kráčím,
ve stínu tajemství se ztrácím
V hlubinách duše mé touhy křičím,
v tichu noci oči slzami naplním
V žilách mé duše vřelé pocity praskají,
ve vichru emocí se mé cesty křižují
V oceánu touhy své srdce zakotvím,
ve vlnách osudu své sny volně pustím
Ve stínu měsíce s osudem kráčím,
ve větru osudu své sny ve hvězdy proměním
Ve vlnách touhy své sny k sobě blíž přitáhnu,
v šepotu vln své sny s láskou k sobě spletu
V náruči vln se na chvilku čas zastaví,
v jiskření touhy světlo mého srdce i duše pohladí
Tahle báseň je opravdu krásná... moc se ti povedla, máš ji skvěle postavenou a silně emoční, jen tak dál...
22.05.2024 21:04:14 | cappuccinogirl
musela jsem se vypsat ze svých emocí, moc ti děkuji za tvůj milý komentář, který mě potěšil a budu se snažit psát dál, i když jsou u mě emoce a nálady jako na houpačce...
24.05.2024 19:09:49 | Misha