- Román bez začátků román bez konce -
Napsal bych o nás dvou román
který by byl bez začátku i bez konce
bez konce i bez začátku
milovali bychom jsme se v něm přesladce
milovali bychom se bez konců
bez písmen, řádek odstavců
bez písmen i beze slok
bez vět i bez pomlček
bez žádné ale, či nebo, či snad
naši lásku, by nešlo popsat
naše láska v románu je tak čistá
láska sebejistá
láska nastálo
...
Básník AKras