Někdy však láska nestačí,
nežádoucí následky pak v srdci zraňují
Bolest a smutek se dohromady spojí,
ze srdce mě nikdy neopustí
V srdci prázdné místo zůstalo,
kde láska vítězného cíle nedosáhla
Vzpomínky na sladké chvíle kolují,
touha po návratu do srdce zuří
Někdy však láska nestačí,
do ticha pomalu mizí
Světlo lásky postupně slábne,
v srdci chladivý vítr vane
Někdy však láska nestačí,
na rozloučení nám odvaha chybí
V srdci zbyla spousta otázek,
v duši kvete nekonečný smutek
Někdy však láska nestačí,
když osud nám cestu kříží
V tichu duše se sklíčeně na lásku vzpomíná,
co nás k sobě s krásným svítáním táhla