První láska

První láska

Anotace: ...

vzpláli jsme rychle
vzpláli jsme bez rozmyslu
díky zapojení smyslů
poznali jsme podvědomě,
že já tu jsem pro tebe
a ty pro mě

vzpláli jsme nečekaně
bránili jsme se tomu,
přece marně
o to víc bolel pád
dolů

vzpláli jsme rychle
vzpláli jsme bez rozmyslu
za sebou nechali černé stopy
v rozpáleném písku,
ožehnuté kmeny stromů
a popálená srdce k tomu

Autor Klára Němcová, 24.05.2024
Přečteno 105x
Tipy 13
Poslední tipující: Rozmarýna, Marten, Žluťák, Psavec, IronDodo, mkinka, cappuccinogirl, Jan Kacíř, Chane, zase já
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Životem to čiší...stává se, někdy jsou to fofry s bolavým zakončením.

24.05.2024 13:23:15 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí