Tahle je úžasná... píseň věrných úst i srdce... oheň hlídaný i přes všechny těžkosti o jeho udržení, někdy při rozdmýchávání štiplavé v očích, někdy popálené, co bolí...přesto "jsi můj druh" a pro tebe...
Díky, Ophel, touhle jsi potěšila:-)*
24.05.2024 14:07:09 | cappuccinogirl