Anotace: k filmu, který je trochu parodií na romantiku a stírá se v něm realita s představami
Aby příběh neskončil,
tak nesmí začít.
Kdo jednou vykročil,
nemá se mračit
na nitky osudu,
co život zamotaj
a proti proudu
vydat se na okraj
všech všedních dnů
pro stéblo touhy.
Věnovat pokradmu
pohled dlouhý
představám
v těch hlubokých očích,
budoucím hrám,
v nichž jsou jak dva cvoci
spolu
...