Lásky vězni

Lásky vězni

   

Jednou jsme byli pár.

Jako Slunce a Měsíc.

Na všechno vždycky dva,

sic pouhý lásky vězni...

     zamilovaní vězni.

 

Jsem obrazem, který spálíš.

Láskou malovaný.

Teď nenáviděný.

Křídla shořela, však víš...

     

Dotek padlého anděla

lepší svět přece nedělá.

Podej hladovému vodu

a zažeň zlem temnotu...

 

Tak se to tady dělá, ne?

Vše funguje obráceně.

Je lepší mít stálý chaos,

ale láska...

     ta láska chybí moc

 

Autor Penemue, 25.05.2024
Přečteno 224x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, Jiří I.Zahradník, martinaV, Psavec, Marten, zase já, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí