Násobilka
Čierny závoj klesá
mesiac neba sa dotýka
hviezdy počíta:
Koľko ich je? Nedozvieš sa!
Tak sme ich sami počítali
a nemali sme strach,
keď zlatý prach
hviezdy zaplakali.
Sny ostali blokované
slnko hľadí do okien
pri mne jediná z mnohých žien,
hviezdy sú spočítané.