U Valdštejnů
Deštěm smáčená
Valdštejnská zahrada
kapkami kojená.
Smutnými oblaky
chce nebe počechrat z lásky
trávy, keře, listí a květy,
jakož i my sličným pannám
čechráme rádi vlásky
a šeptáme sladké věty.
Přečteno 71x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Sonador, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)