Anotace: :(
Láska je život
a život je láska
není to pivo
a postel co praská.
Mysleme na to
až budem ji hledat
že není to zlato
co chcem vykopat.
Hluboké zamyšlení.
26.05.2024 10:28:02 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?