Nápoj môj milený
Si čistá,
ako voda pramenistá,
ako ranný jas slnka,
keď sa hrá s vlnkou vlnka.
Si dobrá, dobručká
čistá moja vodička
rád ťa píjavam
na vlnách lásky plávam.
Si môj nápoj sladký,
si láska, so srdcom matky
nápoj môj milený,
celý som zaľúbený.
Tak do dna!:-)
Pěkná.
26.05.2024 14:05:57 | Žluťák