Let

Let

S každým západem slunce, chvíle přijdou na mě stejné.
V přáním tajemném, jehož jsem tvůrce, přes všechny míle,
s Tebou milování věčné.
Na barevnou oblohu, maluje se červeno žluté srdce.
Vůně Tvého vlasu co svírám jemně v ruce.
Uvízl tam, když naposled líbal jsem Tě vášnivě a prudce.
V touhách niternych pocitů,
já jsem tady a ty taky tu.
Vším, co si mě naučila, ve mě zanechala.
Vím, to dělá věčná láska, proto aby se neuspěchala.
Leť dívko mi životní
Teď blízko Ti spřízněností.
Co má být se vždy navrátí.
Psát nikdy nepřestanu Ti
Autor zde.neck, 26.05.2024
Přečteno 71x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Chane, Ondra, martinaV, cappuccinogirl, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé a křehké a voní láskou.

26.05.2024 16:56:04 | mkinka

Děkuji moc za přečtení. Ano voní.

26.05.2024 17:04:14 | zde.neck

Rádo se stalo.

26.05.2024 17:14:33 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí