- něžnosti -
když přitulili jsme k sobě
já k tobě a ty ke mě
něžně si mě hladila po ruce
škrabkala a hladila
mě husinka naskakovala
tak to bylo příjemné a lásky plné
lásky plné naše choulení
nad to není
hladila si mě po zádech
v sedmén neby jsem byl
v sedmén nebi byl jsem
...
Básník AKras