Truchlící stromy

Truchlící stromy

Topen hněvem odcházím do noci,
vztah náš sužují nemoci.
Marně sháním lék, pochoduji ulicí,
nalézám jen stromy truchlící.

Kde cesta není a nedá se vyšlapat,
tam jinde člověk musí se vydrápat.
Tak pojď naposledy srdce mi rozsápat,
pak můžeme z plných plic zajásat.

Tak neváhej a pošli stromy truchlící,
plačící oči mi vydrápat,
a hle na severozápad,
ke krmítku vrána letící.
Autor CyberDragon, 27.05.2024
Přečteno 64x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí