lalala
...
je krásné a snadné
se zamilovat
jak prachové peříčko
ve větru poletovat
když fouká nám něžně
---
jak je ale běžné
i korouhvička směry mění
pak životem chlad zavane
když nic není věčné
a něco jiné nastane
tak končívá snění
...