Anotace: Děkuji Ti Dastiku, že jsi... Jedno vím, že jsi u nás šťastný a obklopený láskou.
Nevím, kdo jsi
Nevím, kdo jsi
necháváš se hladit po těle.
Vím, co v sobě máš
srdíčko máš čisté, a vřelé.
Jsi kus štěstí v našem žití,
bez Tebe by život byl hodně tichý.
Slzy smíchu tvoříš krásně,
až tak krásně, že píši o Tobě básně.