Světlo naděje

Světlo naděje

Anotace: ...

Naděje je můj přítel a jistě neumře,

dokud tu naději budu milovat

V srdci mém naděje plamenem jasným svítí,

jako věčný oheň v něm hoří

 

V naději klidu mé srdce hladce rozezvučí,

písně lásky se v něm opět zpívají

Příběh lásky si ve větru zanotuji,

ve stínu líp hravě tančí

 

Lásku ve vzduchu přímo cítí,

jako ptáci v letu divoce poletují

V srdci melodie lásky harmonicky zní,

do nitra se nekonečně šíří

 

V dálce se v nás šepot lásky ztrácí,

jen stopy citů v našich srdcích zůstávají

Jako jemné vzpomínky věčně se vrací,

náš příběh lásky nikdy neskončí

 

Naděje umírá jako poslední,

světlo ve tmě nekonečně září

V tichu noci naděje tiše kráčí,

hvězdy nad námi jí cestu osvětlují

Autor Misha, 28.05.2024
Přečteno 80x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí