Citlivé a děkuji za možnost čtení.
28.05.2024 21:17:30 | mkinka
tak to je bezva zpráva že citlivé
a k možnosti čtení...
ono dá se číst i bez přihlášení
ale jak tam je to ověřování
funguje ti to vždy?
ověřování na serveru závisí na jiném serveru
takže se může stát že nebude možnost se přihlásit
a napsat komentář a pak nebude možnost číst komentář
...a tak také je fajn že ta možnost zatím je
a snad nic jiného nebrání ti čtení
nebo nevím ...a děkuji*
28.05.2024 23:16:46 | J's ..