Marně se vlastního osudu ptám,
co dnes a zítra schystá
Žádná odpověď se však nekoná,
jen ticho a prázdno zůstává
V duši mé tajná píseň zní,
všechny tajemství světa skrývá
V čase a věčnosti se sbližují,
tam, kde sny a realita spolu hrají
Říše snů a bdění se prolíná,
vznešená harmonie v našich srdcích zazní
V každém slově se odpověď nachází,
kterou my stále hledáme
Naše duše tiše odpověď nese,
když tímto světem putuje
V každém větru šelestí,
hledání smyslu života se v nás probouzí
Náš příběh křišťálově v noci září,
v srdci mém plápolá láska hořící
Spojení našich duší nepřetržitě trvá,
věčný tanec lásky nás provází