Mé srdce se na milion kousků tříští,
pocit ztráty mě jako balvan tíží
V duši mi vře vztek,
do srdce se jako zloděj vkrad smutek
Křik mi prolomil uši,
jako černý déšť při bouři
Připadám si jako v beznadějné pustině,
kde vzniká jen tma a nesmiřitelná černá duše
Vnitřní klid pořád hledám,
ale vše kolem mě jako zuřící požár doutná
Snad najdu světlo, jež mě z temnoty vytrhne,
přivede mě ke dni, kdy se v duši znovu jiskřivé záření zaleskne
V duši mi jen ticho a prázdnota zbyde,
srdce mám zlomené jako sklo,
co se už nikdy neslepí dohromady
V očích slzy ve tmě mou duší kráčí,
jako stín co věčný klid najít touží
Ve víru emocí těžké závratě mívám,
cestu ven z nitra zlomeného srdce hledám
Vzpomínky jako stíny kolem mě tančí,
naděje vzdálená jako hvězdné světlo ve spánku