Poslepu

Poslepu

 

Jsem jako motýl.

Hrou se život stal.

Sníme, já i ty.

Vždycky Super Star.

 

My jsme hlavním hrdinou

ale   loutkovodiči

si nad námi

    ruce mnou.

Jednou může být

           vše pryč.

 

Bytí, láska, smrt, či strach.

Mezi námi prostor, éter.

Zůstane jen modrá tma

a pozůstatek nahých těl.

 

Chvíli zůstaň   se mnou.

Ztraceni v polibcích,

staré duše nech plout

k dálkám, kde vše končí.

 

Toužím tam jít s tebou.

Změna,

           změna je dobrá.

Býti odyseou.

Tady černočerná tma.

 

Poslepu naději hledám.

 

Proč mi nechceš pomoct?

       Pár motýlů letí si krajinou.

Roztrhnou   přítomnost

ale ty chvilky

      ve mně zůstanou.

 

Autor Penemue, 30.05.2024
Přečteno 204x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Žluťák, Marten, Psavec, Lighter, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí