Svítání bez polibků.
Vlak lásky zamířil na výhybku
s názvem Lhostejnost.
Před úsměvem
má přednost
slza.
A má touha drzá
jak morzeovka tiše
dál pozvání ti píše
...
Tak tahle je skvělá...sice nesmířená...ale namířená přesně...zasáhla i cosi ve mně...ukládám do sebe.
31.05.2024 10:05:15 | cappuccinogirl