Láska a upřímnost mi moc schází,
bez nich se mé srdce plné prázdnoty trápí
V duši se radost i smích ztrácí,
šedivými stíny se srdce obtáčí
Do tmy se každý můj sen vytrácí,
v srdci se však jiskra naděje nachází
Skrytá pod rouškou tajemna klidně plápolá,
v duši se nová síla zrodí, která všechno náhle změní
Ve víru osudu se cesty mi prolínají,
nové možnosti se mi před očima zjevují
Srdce se nadějí a láskou naplňují,
v duši se štěstí a radost opět střetávají
V srdci kvete naděje a vášeň prostá,
duše se radostí a láskou otevírá
Jak tóny hudby nás do ticha zavádějí,
do světa, kde slunce v srdci září
Své srdce novým možnostem otevírám,
nejistota z mého života pomalu mizí
Nebeská síla mě k novému dni vede,
v duši se radost a klid navzájem splétají