Já
Na kraji svého dne píší si jen tak písmu
Prostě a b c d e
Pro víc napadu volám si o tmu.
Abych nebyl vidět když tvořím si své víze
To proto býti sám sobě chci v té nejkrásnější odvázané knize.
Třeba jako ta o tom že mám se rád.
To teda ano zkus se podívat.
V zrcadle si do očí a když jiskra přeskočí pak víš co je to láska.
F g h i
Pochopil jsem až později
S j k l m n o nač si chovat v sobě temno.
P r s t ť Zdeeeeňo dyt miluji Tě
Já
Přečteno 112x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Ondra, jarysadi304, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)