mléko bodláku
řekni mi pcháči
kámen když tlačí
jestli se rozpustí
ty mocný bodláku
přišel jsi na louku
má mi být k pláči?
trávu už spásly ovce
a ty jsi tu teď král
kdo o kámen klopýtl
i mléko ukázal
snad také léčí
cesty srdce
Přečteno 88x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, RadekČ, narra peregrini, martinaV, Ophelia81, Psavec, mkinka, Anfádis
Komentáře (1)
Komentujících (1)