Anotace: To byly časy... pro zajímavost, tuhle jsem stvořil na brigádě u lisu bez tužky a papíru - do dnes nechápu, jak se mi to podařilo :-)
...a já jsme ráda, že tě mé velikonoční povídání na Velký pátek potěšilo...děkuji za návštěvu...přijdu zase...líbilo se mi tady...:-)
06.04.2007 09:30:00 | Lota