oba to víme

oba to víme

Stejně jako své vlasy
ztrácím teď tebe asi.
Pomalu, hezky vlas po vlasu,
Ale počkej si, všeho do času.
Čas mi dá za pravdu,
oba to víme,
už se tím ani netajíme.

Budoucnost ztrácí se v mlze,
a tváří se osaměle.
Dnes zní to více než drze.
Kdysi mělas mě za přítele.
ale co bylo, bylo,
oba to víme
už nic nezbylo
a své drobky jíme.

Stejně jako můj život
se obrací cosi ve mě.
Ve světle různých příhod
hlodá něco co štve mě.
Ale pokud to hlodá
oba to víme.
Je to jen voda,
a my se plavíme.

stejně jako můj osud
pářou se skutečnosti
a nepřestane to dokud
nepropojí se vše ve věčnosti.
Ta nit je bytí
oba to víme
srdce to cítí
V hlavě to dříme


Oba to víme,
co teď s tím?
co když jen sníme?
co já vím...
Ale jsme teď a tady,
oba to víme,
a než umřít hlady
dál drobky jíme.

Autor RadeČ, 01.06.2024
Přečteno 101x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Kacíř, Frr, IronDodo, Fialový metal, martinaV, nehledaná, Anfádis, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale nu což-na klíně si hýčká zahrádku a počátkem noci objeví na obloze Polárku***

02.06.2024 09:09:05 | Frr

Velmi kvalitní obraz maluje atmosféru.Potesil jsi přínosem.

01.06.2024 15:51:19 | mkinka

díky, tahle je moje oblíbená

01.06.2024 17:02:12 | RadeČ

Rádo se stalo.

01.06.2024 17:03:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí