Anotace: ( ... když se zadaný zamiluje )
Já slepý prorok
nepředvídající krvavý potok
z lásek budoucích
zapletený
do cest trnitých
nacházím růži
Bílou holí
hledám duši
a srdce tu vůni
jen tuší
Už zase hraji ve hře
která se nedá dohrát
aniž by nikdo
nezemřel
Opět mám na srdci
Romeovská stigmata
lásku bych nezapřel
když z lásky je přijata
Jůlie setře tvoje stigmata
Až večer k tobě přijde nahatá
... hambatá...
:))
01.06.2024 22:34:51 | Anfádis
Jůlie přijde až ráno. Vzala si 24hodinovou směnu. Denní s noční dohromady, takže ke mě příjde pěkně vyšťavená a hrbatá. :))
01.06.2024 22:43:27 | Jiří I.Zahradník
Když láska přijde k tobě,
ač třeba v nevhodný době,
miluješ - bez lásky srdce strádá
a proto nechceš ukázat jí záda...
I když bys neměl, k růži přivoníš,
tak jako Romeo kdysi
a kašleš "na předpisy":-)
01.06.2024 21:39:07 | cappuccinogirl