Bouře

Bouře

Mým světem se prohnala bouře.

Mám ještě husí kůži,
když počítám všechny škody,
pobité kvítky růží
a kaluže špinavé vody.

Mým světem se prohnala bouře.

Odnesla pryč moje věno,
mou naději, víru a spásu,
nechala mi jen tvoje jméno,
s ním vkročit mám do nových časů?

Mým světem se prohnala bouře.

Stále se strachy třesu,
choulím se ve stínu stromů,
když po cestě směrem k lesu
mám vydat se za tebou...domů.

Mým světem ses prohnal jak bouře.
Autor Fractura cordis aperta, 02.06.2024
Přečteno 144x
Tipy 25
Poslední tipující: kudlankaW, Amiradi, mravenec, Rozmarýna, enigman, jort1, Roser, martinaV, Emani, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

taková bouřlivá...

05.06.2024 17:00:30 | enigman

líbí

Krása :)

02.06.2024 21:44:49 | Anezka.M

líbí

Děkuji :-)

03.06.2024 06:26:03 | Fractura cordis aperta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí