mezi námi
moře
to mohlo
by se zdát
avšak srdce
neustále
touží
na druhý břeh
přeplavat
každý dnes
už jinde bývá
a v noci
jinde
skládá hlavu
ale mysl
stále
klidu nemá
a hledá
cestu
do přístavu
tak den
co den
proud minulosti
vzpomínky nám
s sebou nese
a proti tomu
proudu
oba
vyplouti vstříc
bojíme se
tak den
co den
je vody více
a méně zbývá
pevné země
snad jednou
znovu doplujeme
já k tobě
a ty
ke mně