Hudba Tvé lásky

Hudba Tvé lásky

Anotace: ...

V Tvém úsměvu radost nacházím,

v Tvé přítomnosti na zlost zapomínám

Po Tvé lásce moc toužím,

v mém srdci své místo najdeš

 

Tvá láska v mém srdci ožívá,

v jeho hlubinách plamen se rozhoří

Tvá láska mi naději přináší,

v temnotě mé duše svítí

 

Když slyším hudbu, kterou jsi mi složil,

jako by se mi srdce otevíralo

Skrze tóny ke mně Tvá láska promlouvá,

v každém vlákně své duše ji cítím

 

Z té melodie mi mráz po zádech běhá,

až se mi chlupy na rukou ježí

Při jejím poslechu v mém srdci radost rozkvétá,

jako jarní květy po zimě se probudí 

 

Tvá hudba mě dojímá,

až mi slzy do očí vhání

Tvá láska tou melodií ke mně promlouvá,

v srdci mém se mě hluboce dotýká

Autor Misha, 03.06.2024
Přečteno 92x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Kan, Žluťák, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Melodii lásky si procítí každá buňka v těle:-)*

03.06.2024 20:44:04 | cappuccinogirl

ta hudba rezonuje každou buňkou mého těla, ráda ji poslouchám a někdy mě i inspiruje:-)

04.06.2024 19:06:01 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí