Milenka

Milenka

Na nebi měsíc, svlékám tě jak prvně,
jak novou milenku,
Vím, že nezaplaším hříšnou myšlenku,
na kuráž naliju si další sklenku.

Ve spodním prádle, na souhlas pokyneš hlavou
Pozdě zpytovat svědomí, tvá kůže lepí se na mou,
za hodiny do peřin padnu únavou.
Spi sladce. Dobrou.
Autor CyberDragon, 04.06.2024
Přečteno 59x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí