Cestou nejmilejší
Anotace: Raketa letí 2020
Však víš,
za prahem
je malá šedá myš.
Pohladíš
a bude líp.
Nebudeme mluvit,
necháme čas
v rytmu polibků
a lásku
necháme sunout
mezi krásné kapitoly.
Miluji Tě,
krásný muži.
Jedu cestou,
kterou znám.
Dost kilometrů
a tam čeká
lásky král.
Házím světu úsměvy.
V šerosvitu
maluje malíř
srdcem krajky.
Ta noblesa
nekonečných výkřiků,
vzpomínek tahů,
kdy nikdy nebyla nuda.
Kráčeli jsme v bezvětří
a i v dešti
nás rosila duha.
Potkal jsi básnířku,
co v sobě nosila
lektvar souznění
i štít,
co rostl mezi tři sta šedesáti pěti dny.
To vzrušení
seznalo
hymnu květenství.
Budu spát
a věřit,
že ležím
zas u Tebe.
Miláčku.
Jsi mé nebe bez chtíče.
Budeme si hrát
a k sobě cestovat
v kouzlu magie lásky.
Promiň,
přebírala jsem hrách,
ale nedostala
jsem se zpátky
v hodinách rukou
vrásčitých.
Miluji Tě.
Je ještě k Tobě cesty?
Ach, život
je kluzký
i slzou vratký.
Nevrátí minulost zpátky.
25.10.2020, 10.19
Přečteno 123x
Tipy 32
Poslední tipující: Misha, Fialový metal, jort1, IronDodo, kozorožka, Paulín, Marten, Pablo Kral, Jeněcovevzduchukrásného, Anfádis, ...
Komentáře (14)
Komentujících (7)