- letní láska -
Byl letních lásek čas
Čas lásek letních
Ty podala jsi mi ruku
A šly jsme světem
Světem šly jsme světem
Lásko moje jen něžnosti pro tebe s květem
S krasným květem růžovým
Letní šat si měla s nachovým
Naše láska bez konce
Jak velká jest jen
Naše srdce napoví
...
Spisovatel AKras