V cizím klíně

V cizím klíně

Večer řekla jsem ti, ať

kreslíš mi struny na záda můžeš pak na ně hrát časně z rána

prozradím ti všechna má tajná přání, ale o nekonečnu nemám zdání.

 

Přesto ty zase topíš se v cizím klíně a hraješ si na znalce o červeném víně

oba svádíme boj s osudem, ale i přes to dlouho už tady nebudem.

 

A tak jsem zase svět sama pro sebe a nemám už žádné zbylé kousky pro tebe

hledala jsem k tobě zkratky, abych mohla napsat tyhle řádky.

Autor Anety poetry, 05.06.2024
Přečteno 104x
Tipy 15
Poslední tipující: zase já, jort1, enigman, Psavec, Jan Kacíř, martinaV, Frr, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy to nevyjde...

06.06.2024 20:46:01 | enigman

:)

19.06.2024 15:41:27 | Anety poetry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí