proč andělé přichází i nevzpomenout

proč andělé přichází i nevzpomenout

proč andělé přichází i nevzpomenout
na staré časy jasných zítřků
na den co připomíná
smrt kterou kdo zval?

v mládí nenašla mne na kolenou
a křísil jsem dívku
kde už svět nezvládal žít
s milovanou

a tak i já zestárl

abych k tobě přistoupil do vlaku

to se prostě stává

city tě opovrhnou
zpovzdálí básnířky otevřou krám
ze sladkých terapií slzy zjihnou

zůstaneš sám

*

kdy na tom záleží jak na vodě z vína

ta kterou bys rád
z pardubic do kolína?

víš …

jsme svědky
úsměvu tvé lásky před vteřinou
klopě saka s karafiátem
sněhobílé vize


andělé krize
proto jsou tu s tebou
abys mohl nešťastný den zapomenout a jít dál
Autor J's .., 06.06.2024
Přečteno 81x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, RadekČ, Anfádis, Ophelia81, Tomcat, mkinka, Psavec, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel