Mýdlová pěna

Mýdlová pěna

Krásná černovlasá vrána,
oblékla šatičky nad kolena
a já v přiléhavém vínovém nebi,
dávám pozor, aby mě neviděla.
I když by to sama chtěla.

Nyní je pozdní večer,
slunce spí, padla tma.
A ona myje se doma.
Kůži zakrývá mýdlová pěna,
pro mě, kroutí bokama.
Autor CyberDragon, 07.06.2024
Přečteno 51x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Paulín, martinaV, Psavec, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdu si pro bublifuk...

13.06.2024 20:42:51 | enigman

Jo pokud je oblečená jen do mýdlové pěny a kroutí boky, tak je to nádhera.

07.06.2024 18:19:11 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí