Chci opět Tvou lásku cítit,
moc mi totiž z Tvé strany chybí
Ptám se něžně sedmikrásky,
kam Tvá láska zmizela
Však marné je mé volání,
přemarný pláč i hledání
Zbytečné jsou mé otázky,
jak těžké je žít bez lásky
Jsem jako hvězda, když z nebe padá,
jsem jako píseň tichá, co neuvadá
Od Tebe přišla pouhá zrada,
Tvá slova byly jen plané sliby
V duši mi prázdnota zbyla,
v srdci chladný stín zůstal
Po Tvé lásce se všechny stopy zahladily,
jako sníh je bílou peřinou zakryl
V srdci tupá bolest pálí,
jak plamen svíčky, jenž pomalu slábne
Stín vzpomínek se za mnou táhne,
jako duch z dávné minulosti,
který mě neustále pronásleduje