Sedm vrásek

Sedm vrásek

 

Když se usměješ,

když se podíváš

na šťastnou tvář,

oči modré

    jsou, jak samet.

Vím, že jsem tvá.

 

To sedm vrásek prozradí,

že jsme tolik hrdí, vděční.

Máme Lásku, máme sebe,

i když svět se tváří zšedle,

zůstaneme takoví.

 

Naše Slunce je jasnější než to venku.

Proto si tu Lásku uzavřeme všechnu.

Před světem, před zlem, prostě před tím vším špatným,

co ničí podstatu. Před robosvětem samým.

 

My dva jsme něčím zvláštní,

dva na všechno, dva pro život

      a netrpíme záští.

 

Dokázali sbohem dát

přetvářkám i neštěstí

a vše dobré jde k nám.

 

...Roboti nepochopí...

 

Autor Penemue, 08.06.2024
Přečteno 186x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, Žluťák, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí