Báseň emocionálně obrazná
09.06.2024 09:28:40 | mkinka
ani nevím jak to přišlo
asi že jsem studoval zbarvení
a chtělo to přijít trochu na jiné prázdninové myšlenky
když se na zprávu o zraněném tichém pěvci trnitých keřů
nijak nereagovalo...
a teď jsem přišel od potoka a včerejší ťuhýk ač ráno se zdálo
že je na tom o něco lépe
usnul v zahradě a léta se už dočká v ptačím nebi...
... a já si také chvíli odpočnu a jdu zas pokračovat venku
tak se omlouvám že teď nečtu...
snad pozdějc ...děkuji*
09.06.2024 15:43:25 | J's ..