Znám cestu
Anotace: Takové myšlenky se mi honí hlavou, když mám u sebe svého Anděla.
Bloudím ulicemi karmínové aorty
za každým rohem
jsi ty
jako svěcená voda
protékáš žilami
dáváš mi důvod
proč žít
bez tebe bych
ztratila klubko
Ariadnino
Komentáře (2)
Komentujících (2)