Krásno

Krásno

Krásno krásné
je vidět tvé oči jasné
Kolem nich kapičky rosy
a mezi nimi cosi
co vidím jen já
to zázraku se podobá.
Krásno krásné
je vidět tvůj úsměv co nikdy nezhasne
kolem něj kapičky rosy
a na rtech cosi
co zázraku se podobá
to vidím jenom já ..
Krásno krásné
je vidět tvé křivky čarokrasné
po nich stékají kapičky rosy
v nich třpîtí se cosi
co vidím jen já
to zázraku se podobá .
Krásno krásné
příroda žasne
a s ní i já
,že to co záraku se podobá
už vidí všichni nejen já ..
Je to úžasné
milovat tebe
Krásno krásné
co stvořilo nebe ..
Autor Maze, 09.06.2024
Přečteno 114x
Tipy 10
Poslední tipující: Alala, enigman, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

nedávno jsem v Krásně byl...

10.06.2024 00:56:18 | enigman

líbí

Zajímavá báseň/píseň:-)
Moc pěkná.

09.06.2024 12:01:01 | Žluťák

líbí

Krásné,co voní láskou.

09.06.2024 11:41:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí