Každý den návrat Tvé lásky očekávám,
v duši plamen naděje schovávám
Věřím, že se lásce Tvé srdce otevře,
znovu v Tobě jako květina rozkvete
V mých myšlenkách se mi Tvá tvář zjevuje,
srdce mi tluče, jako by se mi zbláznilo
Tvé oči září, jakoby slunce se smálo,
Tvůj úsměv mi světlé naděje slibuje
V mém srdci láska k Tobě jako jasný oheň vzplála,
v duši mé se radost probudila
V Tobě jsem štěstí našla,
o kterém jsem snila
V Tvých očích se láska zrcadlí,
ve Tvém srdci věčně hoří
V mých snech se s Tebou setkávám,
ve Tvé lásce ztracený ráj nacházím
V tichu smutku čekám,
až se její světlo v mé duši zase rozsvítí
V srdci mém se naděje zrodí,
až se k ní vrátím a lásku ji opět daruji