Květy

Květy

Letím vedle tebe dámo,
jenž nazývám tě vránou.
Poslouchat tvé zpěvy? Ano.
Zpívej co je nám zakázáno.
Ale to nezpíváš jen ty..

To květiny krásně zpívají,
pějí na bílých šatech.
jako loutka vysím na drátech
když úsměv rýsuješ na rtech.
Omluv můj vzdech.

Z písně květin jsem omámen!
Má krásná černá vráno..
Už nečekej!
Padni kolem mých ztrhaných ramen.
Zasej trochu naděje semen.
Tak prosím,
nečekej!
Autor CyberDragon, 10.06.2024
Přečteno 68x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Psavec, Tomcat, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krááá...

10.06.2024 19:51:14 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí