... já bych to nazval: Předehra.
Když vzbudit emoce, tak pořádně:-)
Dobrá, Dejve!
10.06.2024 23:49:22 | Žluťák
ano ano-nechci se rouhati, ale někteří/ Dejvisku-barde soukmenný/ by mohli už p/r/ojít smrti žluknutím,kamenožravejch pupků žuchnutím...
PS cítím to jako Ty***ST*
10.06.2024 13:18:19 | Frr
Ahoj Dejvis! Frráček mi o Tobě vyprávěl:-) nu a tak čtu...na mne je to moc silné...spíše smutné. Nicméně použitá slova a spojení jsou ohromující...díky:-)
10.06.2024 12:48:19 | Anděl