Nový začátek

Nový začátek

Anotace: ...

Už Tě neznám, sobě to těžko přiznávám,

došli jsme totiž nakonec cesty

V Tvých očích lesk nevidím,

byl tam oheň, teď je pouze dým

 

Tvé srdce tak dlouho bloudí,

cítím, že mě navždy opouští

Bez Tebe si nějak poradím,

jak nejlépe umím

 

Už Tě neznám, ale je pozdě na to,

aby jsi lásku mezi nás zpět vrátil

V srdci budeš navždy,

teď hledám mír a zároveň lék na uzdravení

 

Dny jsou temné, ale slunce pořád svítí,

naděje se někde v dáli nachází 

V mých myšlenkách se nový plán rýsuje,

nikdo mi ho však překazit nesmí

 

V srdci s Tebou o krásné budoucnosti sním,

vím, že i bez Tebe z popela vstanu

V slzách, které padají, sílu najdu,

abych mohla svůj nový život začít žít

Autor Misha, 10.06.2024
Přečteno 68x
Tipy 5
Poslední tipující: Žluťák, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí