Vytrvalý lovec

Vytrvalý lovec

Má vráno..
Vím, že nahoře kroužíš,
kružnice nad mou hlavou.
Co se stane, až vyhladovíš?
Mé tělo stane se tvou potravou?
Doufám.

Vím, že k lovu jsi cvičená.
Stojím o to být uloven.
Tak kdy? Pravdu ven!
Chtíčem padám na kolena.
Doufám.

Vím, že se nevzdáš,
ty mě vytrvale lovíš.
Jinou možnost nevidím,
než stát se tvou trofejí.
Doufám.
Autor CyberDragon, 11.06.2024
Přečteno 54x
Tipy 6
Poslední tipující: cappuccinogirl, Žluťák, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí