Naše poslední léto
Anotace: Je to takový první pokus Pochybuju, že se bude někomu líbit, ale zkusím to. Inspěraci jsem vzal z jedné aglické písničky.
Naše poslední léto
Můžu zavolat zpět naše poslední léto,
opět vidět to všechno.
Procházky v dešti, když je bláto,
vzpomínky se neztrácí
na naše poslední léto.
Chodili jsme kolem řeky,
sedávali v trávě,
poblíž té věže – Eiffelovky
jsme se seznámili právě.
Oh ano,
byly to bláznivé roky
tenkrát nebyl důvod k lítosti
celou tu dobu kvetly kytky
pak přišel čas krutosti
Svoji šanci jsme si náhle vzali,
když jsme Paříží tancovali.
Bylo to naše poslední léto
a já ho nechtěl prožít sám,
ztratil jsem tě
v té tlačenici před Notre Dame.
Naše poslední léto
naposled jsme se drželi za ruce
v chvíli této
Chci vrátit zpět:
naše poslední léto,
pařížský restaurant,
ranní croissant,
naše poslední léto,
život pro jediný den,
všechny starosti byly jen sen,
už je to zase fuč
teď jsem jen obyčejný muž
Komentáře (3)
Komentujících (3)