Všechno jsme zkusili,
ale pořád to nejde
Všechny možnosti jsme vyčerpali,
žádné východisko nenašli
Věřila jsem každému Tvému úsměvu,
v očích jsem hledala jiskru štěstí
V doteku Tvé ruky slíbenou věčnost,
ale láska zmizela, jak ranní rosa z trávy
Láska není pro každého a není naděje,
když se srdce nenajdou a duše se neshodnou
Jeden celým svým srdcem miluje
a druhý je otravován bolestí
Cizíma očima se na mě díváš,
v nich chladnou prázdnotu vidím
Kde je ten plamen, co dříve v nich hořel,
kde je ta láska, která navždy odešla
Říkáš mi - promiň, to jsem nechtěl,
ale Tvoje slova už nic nezmění
V Tvých očích jen strach či lítost spatřím,
Tvá omluva pro mě nic neznamená
Je to bolavé, smutné, vím...ale Mišulko, povedlo se ti to tak věrně zachytit... srdce promlouvá. Tahle je jedna z tvých nej, které jsem četla**
11.06.2024 19:34:38 | cappuccinogirl
ano, přesně tak, je to bolavě a velmi smutné, ale naučila jsem se, že se nemůžu jen trápit, tvých slov si velmi vážím a je od tebe je to pro mě velká pocta:-)
12.06.2024 18:55:33 | Misha