Slunce stůj
Anotace: poslední prosící nokturno ztraceného hvězdáře
Slunce stůj
teď v noci
právě na dekoltech stezce
se derou k sání sny
u krajek ještě srdce
já v dálce
ladím frekvence
zatmění
*
a myš
doufám že teď lásko sníš
a nesvádíš svůj marný boj
hvězdáři
ty s hvězdou
spíš?
Slunce stůj
ty znáš ty esence
jen za nocí jsem tvůj
jen do úsvitu mě očaruj
slunce stůj
ať nepřichází den loučení
s pěnou koupelny se svíčkami
kde čeká zhášení osvícených soužení
slunce stůj
ať naše noc milování ještě nekončí
v paprscích hvězdy z hodin z našich spěchajících těl
Přečteno 117x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, Sonador, Marťas9, Psavec, Ophelia81, martinaV, IronDodo, jort1, zase já, Anfádis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)